Som una empresa de serveis a empreses. Per això sabem el que necessites.
MÉS DE 30 ANYS TREBALLANT PER OFERIR ELS MILLORS SERVEIS A EMPRESES I PARTICULARS, AMB L’OBJECTIU QUE ELS NOSTRES CLIENTS OPTIMITZIN TEMPS I RECURSOS.

Limpex S.L., constituïda el 1989, és una empresa especialitzada en solucions integrals de neteja, jardineria i outsourcing. Oferim una àmplia varietat de serveis en qualsevol punt de la geografia catalana aplicant qualitat, rapidesa i professionalitat. La nostra experiència i filosofia ens han consolidat com un referent en el sector.

Funcionem sota una Gestió integrada de Qualitat ISO 9001:2015 que ens permet, mitjançant controls constants, verificar validar i mantenir una excel·lent qualitat a un preu molt competitiu.

Invertim en la formació contínua del nostre personal, perquè creiem que és la nostra millor eina: l’alta professionalització dels nostres treballadores i treballadors aporta als nostres clients solucions tècnicament qualificades i més eficients.

Limpex es manté sempre a l’avantguarda tecnològica. Implantem nous sistemes per adaptar-nos constantment segons l’evolució de les necessitats de la demanda. Optimitzem processos i recursos per assolir el millor servei, sempre planificat sota un pla d’estalvi de costos.

Posa’t en CONTACTE amb nosaltres i atendrem de forma personalitzada la teva demanda.

CONTACTE